Bröllopsfotograf

Mina föräldrar har ett album med åtta bilder i, från deras bröllopsdag -82. Åtta bilder där pappa är stel, mamma är nervös och syrran är blyg. De ser lite ut som ett inte så framgångsrikt teatersällskap… och så länge inte temat för bröllopet är att se ut som ett inte så framgångsrikt teatersällskap tycker jag just den looken är lite sorglig. Nej, jag vill att du ska känna dig som ditt absolut snyggaste, någonsin, och jag vill att du ser och minns allt det underbara som er bröllopsdag handlar om.

Kontakta mig för mer information och priser eller om ni vill se mina föräldrars bröllopsbilder!


Jag inspireras av vardagen och det goda i livet men överraskar gärna med en gnutta snygglyx. Lite som att dricka champagne till rotmos.


“Vårt bryllup er den mest magiske helgen i vårt liv, og Helena har foreviget vår store dag helt fantastisk! Vi er så fornøyd med å ha valgt hun som fotograf! Bildene er så vakre og aldri hadde vi trodd at vi skulle le så mye under fotograferingen som vi gjorde! En magisk stund sammen med vår fantastiske fotograf!”

FAQ

All inclucive säger du?

Ja, det stämmer! Vilket innebär att ni får alla bilder från dagen högupplösta och redigerade och det tillkommer alltså ingen kostnad för att köpa loss bilderna. Alla bilder, är era bilder!

Ingår det något mer?

Yes, TACKKORT TILL ALLA GÄSTER! Jag vet, sååå skönt. Nu slipper ni tänka på det efteråt... jag fixar!

Kan man boka dig heeeeela dagen?

Självklart! Man bokar mig precis så länge man vill. Jag fotograferar inte på fasta timmar utan finns med under den del av dagen som ni önskar. Ni behöver alltså inte känna er stressade över eventuella förseningar eller liknande. Har vi bokat från papiljotter till fuldans så fotograferar jag från papiljotter till fuldans!

Solgaranti?

Jag har försökt in i det längsta att garantera sol under mina fotograferingar... men det är svårt! Däremot kan jag lova att oavsett väder så ska jag få dig att känna dig som en sommarnatt! En ljuv sådan! Eller en gnistrande vinterdag om det är vinter vill säga!

Vi gifter oss på Mallis, är det ett problem?

Nej, är mitt korta svar! Jag reser gärna både högt och lågt för att fotografera er! Så, var än i världen ni väljer att gifta er, är jag med.

Vad kostar det då?

Det beror ju liksom lite på det... så, släng iväg ett mail med era tankar och önskemål, ett datum om det är spikat, så återkommer jag med all nödvändig information!